Χωριάτικο χυλοπιτάκι από το παραδοσιακό εργαστήριο Κεφαλογιάννη.
Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού. Σε κάποια μέρη της Πελοποννήσου ονομάζονται και «τουτουμάκια», ενώ στην Κύπρο «τουμάτσια». Επισης σε περιοχές της Μακεδονίας λέγονται «γουφκάδες» ή εν συντομία «γουφκάδς»
Συστατικά: Αλεύρι , σιμιγδάλι, γάλα κατσικίσιο, αυγά ,αλάτι. Χωρίς συντηρητικά!
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ – ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ