Φυτικό Έλαιο Ρικίνου (Καστορέλαιο)

15,50

Ένα φυτικό έλαιο με πάρα πολλά οφέλη!

16,50
Κωδικός προϊόντος: 10627 Κατηγορίες: ,
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40 ευρώ!

Παράδοση: 1-5 εργάσιμες ημέρες
Εταιρεία ταχυμεταφορών: ΕΛΤΑ Courier

Ασφάλεια συναλλαγών με 3D-Secure της Viva Wallet!

Οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές προστατεύονται από την τεχνολογία ελέγχου ταυτότητας κατόχου κάρτας (3DS)

Φυτικό Έλαιο
ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ (RICINUS COMMUNIS OIL)

Το καστορέλαιο, ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος ο Κοινός της.

Η απόχρωσή του είναι υποκίτρινη και είναι σχεδόν άοσμο. Το καστορέλαιο και τα παράγωγά του έχουν εφαρμογές στην κατασκευή σαπουνιών, λιπαντικών, υδραυλικών και υγρών φρένων, χρωστικών ουσιών, βαφών, βερνικιών, μελανιών, ανθεκτικών στο ψύχος πλαστικών, στιλβωτικών και στιλπνοτικών, νάιλον, φαρμακευτικών ειδών και αρωμάτων. Είναι ένα από τα σημαντικότερα βιομηχανικά έλαια και υπήρξε από τα πρώτα εξαγώγιμα διεθνή εμπορικά προϊόντα.

Οφέλη:
Λαμπερό δέρμα
– Στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σας πριν πάτε για ύπνο για να βοηθήσετε την ανάπτυξη των τριχών.
-Για λαμπερά, υγιή μαλλιά.
Περισσότερα εδώ.

Χρήση:

Βρώσιμο συστατικό τροφίμων και συστατικό καλλυντικών προϊόντων. Κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος μέχρι να απορροφηθεί. Κατάλληλο και για την περιοχή των ματιών για την απομάκρυνση του μακιγιάζ, αλλά και σαν “τροφή” για τις βλεφαρίδες.

Συσκευασία: 1000ml

Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

Βάρος1000 g
Διαθεσιμότητα

Εταιρία

OEM