Καστορέλαιο (Ricinus communis oil)

8,50

Πολύ χρήσιμο για την περιποίηση των άκρων των μαλλιών.

9,50
Κωδικός προϊόντος: 10551 Κατηγορίες: , ,
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40 ευρώ!

Παράδοση: 1-5 εργάσιμες ημέρες
Εταιρεία ταχυμεταφορών: ΕΛΤΑ Courier

Ασφάλεια συναλλαγών με 3D-Secure της Viva Wallet!

Οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές προστατεύονται από την τεχνολογία ελέγχου ταυτότητας κατόχου κάρτας (3DS)

Αγνό καστορέλαιο κατάλληλο για βρώση αλλά κυρίως χρησιμοποιείται ως βάση για την δημιουργία καλλυντικών προϊόντων. Αποτελεί μαλακτικό και απαλυντικό λάδι για το δέρμα, κυρίως για τα σκληρά μέρη, όπως είναι οι αγκώνες και οι φτέρνες. Είναι πολύ χρήσιμο για την περιποίηση των άκρων των μαλλιών, πυκνώνει τα φρύδια και δυναμώνει και μεγαλώνει τις βλεφαρίδες. Διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αναλγητική δράση. Το Καστορέλαιο θεωρείται ιδανικό έλαιο για βαθύ καθαρισμό και περιποίηση της αφυδατωμένης και ξηρής επιδερμίδας. Δίνει λάμψη και δύναμη στα μαλλιά, βοηθάει στην τριχόπτωση και χαρίζει ενυδάτωση στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Χρήση:

-Απαλή εντριβή πριν από το λούσιμο και μετά τύλιγμα με ζεστή πετσέτα για 2-3 ώρες.
-Για την τόνωση των μαλλιών, εφαρμόστε το ως μάσκα στα μαλλιά σας πριν από το λούσιμο και μετά τυλίξτε τα με μια πετσέτα για 1 ώρα. Τα μαλλιά σας θα δυναμώσουν, θα αποκτήσουν ελαστικότητα και δεν θα σπάνε!

Συσκευασία: 100ml

Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

Βάρος200 g
Διαθεσιμότητα