Ο χαλβάς είναι ελληνικό παραδοσιακό, χειροποίητο προϊόν. Παράγεται από την καλύτερη ποιότητα σησαμιού, το οποίο αλέθεται με πατροπαράδοτο τρόπο, για να διατηρήσει τα συστατικά και τις θρεπτικές του αξίες. Ο χαλβάς είναι άριστη θρεπτική τροφή. Δεν υφίσταται καμία χημική επεξεργασία και δεν περιέχει συντηρητικά ή πρόσθετα.
Συστατικά: Ταχίνι (αλεσμένοι αποφλοιωμένοι σπόροι σουσαμιού) 55%, αμυλοσιρόπι, ζάχαρη,αμύγδαλο (7,5%), κουβερτούρα υγείας (περιέχει λεκιθίνη σόγιας) 4,4%, εκχύλισμα τσουένι. Αρωματική ύλη: βανιλλίνη. Μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ.
Διατροφική αξία (ανά 100gr):
Θερμίδες / Calories: 548 kcal (2296 kj)
Λιπαρά / Total fat: 34,7 gr
– εκ των οποίων κορεσμένα /Saturated fat: 6,4 gr
Πρωτεΐνες / Protein: 12,8 gr
Υδατάνθρακες / Total carbohydrate: 49,2 gr
– εκ των οποίων σάκχαρα /Sugars: 26,8 gr
Ενδώδιμες ίνες / Dietary fibres: 6 gr
Αλάτι / Salt: 0,1 gr
Συσκευασία: 450 gr